Project Roemenië

Stichting GOUD Kockengen info.

Graag verwijzen wij u naar de website van stichting Goud om u mee te nemen naar een land met nog zoveel armoede en uitzichtloosheid voor velen. Wij richten ons voornamelijk op kinderen, mensen met gezondheidsklachten en alleenstaande ouders. In 2006 is er een stuk grond met huis en diverse gebouwen aangekocht direct naast de arme zigeunerwijk in Salard. Met vele vrijwilligers hebben we een aantal systeemgebouwen geplaatst, nu krijgen ongeveer 50 kinderen (bij)les in het projecthuis.
Ook wordt er maandelijks een lekkere warme maaltijd gekookt voor hen die soms weken niet voldoende hebben kunnen eten. Daar maken velen (+/-75 personen) dankbaar gebruik van. 

Naast dit humanitaire project, dat onder Stichting Goud Kockengen draait, hebben we ook een zelfstandig bedrijfje opgezet en proberen we werkgelegenheid te creëren. Activiteiten zijn o.a. handel in Kompact-trekkers met aanbouwwerktuigen, kleine graafmachines enz. Ook maken we nu een product voor in de bouw (NL) dankzij een order van een bouwbedrijf uit Vinkeveen. Daar zijn we heel blij mee en uiteraard zoeken we naar meer orders van wat vooralsnu eenvoudig massa productie wat wij daar van kunnen maken in onze werkplaats. Wilt u meer informatie over deze activiteiten, dan sta ik u graag te woord. Henk Seeleman tel 06-50218724

Klik hier om de website in Roemenie te bekijken!